Voor 17:00 besteld, de volgende werkdag verzonden.         Uit voorraad geleverd!           Gratis verzending vanaf 100 euro binnen NL.          Veilig en eenvoudig betalen.
60267 City Safari off-roader
60267 City Safari off-roader
60267 City Safari off-roader
19.95

  • Laat je wildste fantasie de vrije loop met deze coole safari off-roader speelset, ontworpen om open en zelfstandig rollenspel te stimuleren op basis van realistische scenario's.
  • Wat zit er in de doos? Alles wat een kind nodig heeft om op safari te gaan! Een stevige terreinwagen met zebrastrepen, een boomkostuum voor de fotograaf, 2 minifiguren van ontdekkingsreizigers en figuren van een speelgoedleeuwin en een papegaai.
  • De safari off-roader heeft een afneembaar dakrek voor het opbergen van het boomkostuum van de fotograaf en een camerastatief voor het maken van de perfecte foto. Kinderen kunnen deze set ook combineren met andere originele LEGO® speelsets voor nog meer speelplezier en coole opstellingen.
  • Deze LEGO® City Safari off-roader (60267) speelset is een geweldig sinterklaas- of verjaardagscadeau, of voor welke dag dan ook, voor kinderen vanaf 5 jaar die houden van modelvoertuigen en rollenspelspeelgoed. Alleen basisbouwvaardigheden nodig.
  • Gebouwd is de safari off-roader ca. 10 cm hoog, 16 cm lang en 6 cm breed. Dus ruim genoeg om alle spullen mee te nemen die nodig zijn voor een geslaagde safari.
  • Leeftijd 5+



Schrijf een reactie

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN