Voor 17:00 besteld, de volgende werkdag verzonden.         Uit voorraad geleverd!           Gratis verzending vanaf 100 euro binnen NL.          Veilig en eenvoudig betalen.
60260 City luchtrace
60260 City luchtrace
60260 City luchtrace
60260 City luchtrace
21.95

Met deze stoere LEGO City speelset ben je helemaal klaar voor een spannende luchtrace. LEGO-nr. 60260

Ben je klaar voor actie en avontuur? Iedereen raakt steeds enthousiaster bij de LEGO City luchtrace. De toppilote en ster van de LEGO City tv-serie Rivera is in haar gave stuntvliegtuig gestapt en vliegt samen met de piloten Xtreme en Vitarush in hun razendsnelle helikopters de lucht in. Vlieg met ze mee wanneer ze vertrekken vanaf de startpylonen en daarna loopings, duikvluchten en kurkentrekkers maken boven LEGO City en het publiek eronder naar adem laat happen! Wie vliegt er als eerste over de finish?

Eigenschappen:

  • Een spannende luchtrace met deze te gekke LEGO City set.
  • De set bevat twee vliegende helikopters met een trekkoord, drie minifiguren waaronder het personage Rivera uit de tv-serie LEGO City Adventures en nog veel meer.
  • Laat de helikopters met het trekkoord opstijgen.
  • Het speelgoedvliegtuig en de helikopters hebben ook cockpits die open kunnen zodat je er een van de drie piloten in kunt plaatsen.
  • Leeftijd 5+



Schrijf een reactie

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN